Breadcrumb

SynerTrade Accelerate is ons cloud-based platform dat het hele procurement process beslaat

Elke inkoopafdeling heeft zijn eigen specifieke uitdagingen en onze oplossing die beschikbaar is in 23 talen focust op ergonomie en gebruiksgemak waarbij er gezorgd wordt voor een snelle gebruikersaanvaarding en grote voldoening.

Ontdek SynerTrade Accelerate, onze elektronische eProcurementsuite

SynerTrade Accelerate is een flexibel cloud-gebaseerd platform en kan aangepast worden om te voldoen aan uw zakelijke vereisten. Dankzij onze gepatenteerde CELL.FLEX TECHNOLOGIE ™, kunt u kiezen uit onze 33 apps en deze combineren voor het vormen en beheren van al uw inkoopprocessen.
 

 
SynerTrade Accelerate integreert soepel met uw bestaande systemen ongeacht wat ook uw ERP en bedrijfssystemen zijn.

 
Source to contract

Source to contract

Van inkoop tot volledige contract levenscyclus, verbeter de identificatie en selectie van uw leveranciers voor een betere compliance
 
Identificeer de juiste leveranciers, plannen, analyseer en voer uw offertes uit, organiseer complexe online onderhandelingen en beheer uw contracten.
 
De belangrijkste voordelen omvatten:

Verhoogde opvolging en transparantie
Verminderde financiële risico’s
Verbeterde prestaties en efficiëntie

Procure to Pay

Van samenstelling van de catalogus tot factuurbeheer, vereenvoudig en automatiseer het aankoopproces voor een betere controle
 
Controleer elke fase van de leveringsketen op de volgende manieren: importeer uw leverancierscatalogi, beheer de aankoopaanvragen, maak inkooporders aan en keur deze goed, beheer goederenleveringen en inontvangstneming, controleer facturen en voer betaling uit.

 
De belangrijkste voordelen omvatten:

Verbeterde controle van besteding/budget
Gestroomlijnd inkoopproces
Vermindering van Maverick Buyin

 
Procure to Pay
 
Supplier Management - SRM

Supplier Management (SRM)

Van het werven van leveranciers tot samenwerking, verzamel betrouwbare informatie en beperk risico’s voor betere samenwerking
 
Ontwikkel een partnerschap met uw leveranciers op de volgende manieren: krijg een volledig overzicht over hun gegevens, evalueer het risico en het prestatieniveau, stel conformiteitsvereisten in, communiceer eenvoudig, voer een follow-up uit van verbeteringen en werk beter samen.

 
De belangrijkste voordelen omvatten

Beperking van risico’s met een verhoging van de zichtbaarheid en compliance
Allesomvattende raadpleging en up-to-date leveranciersinformatie
Bouw aan vruchtbare leverancierrelaties

Spend & Purchasing Intelligence

Van gegevensbeheer tot het beslissen, het consolideren en analyseren van uw informatie voor betere inkoopbeslisingen
 
Vorm uw eigen inkoop. « verkeerstoren » op de volgende manieren: verzamel en schoon uw gegevens op uit heterogene bronnen, speel in op opdrachtbonnen en factuurinformatie, verkort verwerkingstijd, bouw geschikte dashboards en neem de juiste beslissingen.

 
De belangrijkste voordelen omvatten:

Toegang tot betrouwbare gegevens
Een totaalbeeld van uw bestedingsinformatie en de inkoop-activiteit
Het opvolgen van strategische KPI’s (prestatiemetingen gerelateerd aan de kernprocessen van een bedrijf) met real-time rapporten en dashboards

 
Spend and Purchasing Intelligence
 
Innovation Management

Idea to Product

Van nieuw productidee tot bevoorrading, werk samen en deel dit met uw ecosysteem voor betere innovatie
 
Maximaliseer samenwerking met interne en externe partners op de volgende manieren: maak campagnes om innovatieve ideeën te verzamelen, beheer geavanceerde bevoorradingsprojecten (met inbegrip van monstertesten en het ontwerp van de verpakking) en follow-up van de invoering van end-to-end product implementatie plannen.

 
De belangrijkste voordelen zijn:

Ontwikkeling van innovatie door het betrekken van interne en externe partners
Het mogelijk maken van samenwerking bij elke stap van het project
Het beheer van projectteams en toewijzen van taken

Overal toegang tot uw gegevens, wanneer en waar u ook bent

 

Met SynerMobile, krijgt u toegang tot uw bedrijfsgegevens in real-time terwijl u leveranciers bezoekt en aankoopbestellingen goedkeurt of weigert wanneer u niet in het kantoor bent.

Beschikbaar op iOS en Android toestellen, het is de beste operationele oplossing omdat u rechtstreeks lokale toegang hebt tot al uw leveranciers, contractinformatie en goedkeuringen. U kunt een SRM-evaluatie of een RFX-scorevragenlijst invullen en raadplegen, rapporten en grafieken maken om een duidelijk beeld te krijgen over uw KPI’s (prestatiemetingen gerelateerd aan de kernprocessen van een bedrijf) en u kunt informatie uitwisselen met uw collega’s op de forumpagina.

SynerMobile staat u toe mobiel en verbonden te blijven wanneer dat nodig is.